reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Altay Tankı’ndan heyecanlandıran haber! Testler başladı

Altay Tankı’ndan heyecanlandıran haber! Testler başladı

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Altan tankı için beklenen motorun Güney Kore'den geldiğini belirterek "Motorun güç sistemlerinin şu anda testleri yapılıyor. Mayısı bekliyoruz. Altay Tankının prototipini o motorla göreceğiz" dedi.

ABONE OL
15 Mart 2022 11:10
Altay Tankı’ndan heyecanlandıran haber! Testler başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Antalya Diplomasi Forumu kapsamı bir grup gazetecinin sorularını cevapladı. Demir, Rusya Ukrayna Savaşı konusuna değinerek, İHA-SİHA, S-400, F-35, Patriot ve Altay Tankı başta olmak üzere kritik değerlendirmelerde bulundu.

Sabah gazetesinden Betül Usta’nın haberine göre, Demir, Altay tankı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tankın motorunun Güney Kore’den geldiğini belirten Demir, “Motorun güç sistemlerinin şu anda testleri yapılıyor. Mayısı bekliyoruz. Altay Tankının prototipini o motorla göreceğiz” ifadelerini kullandı.

“Altay tankının motoru geldi”
Motor geldi. Motorun güç sistemlerinin şu anda testleri yapılıyor. Mayıs’ı bekliyoruz. Altay Tankının prototipini o motorla göreceğiz. O denklemde bir gerileme yok.

Bir potansiyel taşıdığı muhakkak. İlişkilerin bozulması ya da gerilimi konusunda Türkiye hiç bir zaman gerilimi oluşturan taraf olmadı. Türkiye’nin ürün ve kabiliyetlerinin. Ne seviyede olduğu artık bilinen ve takdir gören bir konu. Gelişmeler bekliyoruz. Günü geldiğinde göreceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP