reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener, "Devletin tüm kaynaklarını tükettiniz, Merkez Bankası'nın tüm rezervlerini erittiniz... Hâlâ milletimizin kenardaki birikimine, kadınların takılarına göz dikiyorsunuz" dedi.

ABONE OL
16 Şubat 2022 12:24
İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akşener, 6 parti liderinin görüşmesi hakkında, “Kurumsal anlamda ve fikren farklılaştıkları noktalar da olsa da 6 partinin bir araya gelmesi önemlidir. Biz İYİ Parti olarak bu toplantıyı önemli bir başlangıç olarak görüyoruz” diye konuştu

Gelin, birlikte hafızamızı tazeleyelim. Yıl 2016, dolar 3.51’ken sayın Erdoğan çıkıp, milletimize, yastık altındaki dövizleri bozdurma çağrısı yapmıştı.

*Yıl 2018, dolar 4.75’ken “ver yetkiyi gör etkiyi” diye dolara, enflasyona ve faize, sözüm ona meydan okumuştu.

*Yıl 2019, dolar 5.64’ken geçen zamana rağmen, etkisini nedense bir türlü göremediğimiz, bu arkadaşımız çıkıp “Bunlara göre dolar 10 olacak, enflasyon yüzde 30’u aşacak. Ne oldu? Bunların hiçbiri oldu mu?” diye sormuştu.

*Sonra ne oldu? 2021 yılında, dolar 18 oldu. Enflasyon, yüzde 50’ye dayandı. Kendisi, bu sefer de çıkıp zerre utanmadan, “Rekabetçi kur” diyerek, döviz kuru arttıkça,  Türkiye ‘nin de zenginleşeceğini söyledi.

* Ama ne ilginçtir ki sürecin devamında, doların 13’e inmesini de, bir başarı olarak, milletimize pazarlamakta, en ufak bir tutarsızlık görmedi.

*Ve bugün, 2022 yılındayız. Dolar da, 13.62 lira. Sayın Erdoğan ise, hâlâ 2016 yılındaki sözlerini tekrar ediyor.

Enerji krizinin Oscarlarında sıra geldi başrole. Enerji gibi uzmanlık ve tecrübe isteyen bir alanda marketçiden, damattan büyük oyuncu yaratmak isteyen vizyonun adı Sayın Erdoğan nam-ı değer bay kriz dokunduğu her alandaki kriz gibi enerjideki krizin asıl sorumlusudur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP