reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediyelere ‘su faturalarında KDV indirimi’ talimatı
  • Çilingir Haber
  • Politika
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediyelere ‘su faturalarında KDV indirimi’ talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediyelere ‘su faturalarında KDV indirimi’ talimatı

Erdoğan, "AK Partili belediyelerin olduğu yerde en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşımızı su parasında rahatlatacaklar" dedi.

ABONE OL
17 Şubat 2022 17:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediyelere ‘su faturalarında KDV indirimi’ talimatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her kesimin gelirlerini arttırarak her kesimi yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Kabine sonrası aldığımız yeni kararları paylaştık. Son dönemde çokça gündeme gelen elektrik tarifeleri konusunda ilgili kurumlara yeniden değerlendirme yapılması talimatını verdik. Tüm AK Partili belediyelere bir uygulamayı süratle yaygınlaştırmaları çağrısında bulunmak istiyorum. Su tarifelerinde biz ne ana muhalefetiz, ne şuyuz ne buyuz, biz AK Parti’yiz. En az KDV indirimi kadar bir oranda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır. Yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşlarımıza su parasında, İstanbul yüzde 25’in üzerinde zam talebiyle Meclis’e geldi. Meclis’te ağırlık bizde olduğu için arkadaşlarımız bu zam talebine evet demediler. Biz vatandaşımızın bu noktada huzurunu istiyoruz. Bunlar seçim öncesi ‘suya indirim getireceğiz’ dediler. Ağaları da Şanlıurfa’yı bize verin, biz de bundan böyle elektriği size bedava verelim dediler. Elektriğin kimde olduğundan haberi yok. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda… Bakanlık nerede? AK Parti iktidarında. Elektrikte enerji ile ilgili tüm adımları atıyor, vatandaşımıza zulmetmeyen bir süreci çalıştırıyoruz.

 

Bizim yuvarlak masalarda falan işimiz yok. Neler konuşuyorsunuz hepsi ortada. O masan bir şey çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi herhalde HDP’yi niye almadınız ya onu da yanınıza alın. Herhalde şimdi de ziyarete gidersin. Ziyarete git ki unutulduklarını anlamasınlar. Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına getirilmesi, orada tutulması henüz kendisine verilen misyonu tamamlamadığının işaretidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP