reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Hayvan düşmanlığı bu boyuta geldi! Kedileri canlı canlı gömdüler!

Hayvan düşmanlığı bu boyuta geldi! Kedileri canlı canlı gömdüler!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir sitenin duvarındaki oyuğun içinde kedilerin yaşadığı bilinmesine rağmen oyuğun beton dökülerek kapatıldığı ve hayvanların canlı canlı gömüldüğü iddia edildi. Hayvanseverler bu iddiayı tepkiyle karşıladı.

ABONE OL
17 Şubat 2022 15:39
Hayvan düşmanlığı bu boyuta geldi! Kedileri canlı canlı gömdüler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendilerinin 2008 yılından bu yana bu sitede kedilerle birlikte yaşadıklarını söyleyen site sakini Serap Ezer ise “2 ay önce yönetimimiz değişti. 2008’den beri burada hiçbir sıkıntı yaşamıyorduk. Kedilerimiz de hiçbir sıkıntı yaşamıyordu. Fakat yeni yönetim ‘Kedi düşmanı değiliz’ demelerine rağmen kedilere karşı anlamsızca bir politika yürütmeye başladılar. Su kaplarını kapıcılar kaldırıyorlar, mama kaplarımızı çöpe atıyorlar. Geçen arkadaki binada içeride kedi olmasına rağmen üzerine beton kapatıldı ve iki kedi içeride kaldı. Arkadaşımızın kediyi fark etmesiyle olay yönetime intikal etti ve biz orada zorla o betonu kırdırıp kedileri oradan çıkardık. Olayın 2-3 gün sonrasında benim oturduğum binanın önünde baktığımız bir kedi yavrusuna aynı şekilde tepki gösterdiler. Kapıcılar geldi, yönetimin asla kedi istemediğini, insanların kapıdan çıkınca kediyle karşı karşıya gelmek istemediklerini söylediler. Bu şekilde beyanda bulundular. Burada kedilere karşı bir toplama politikası, kedileri buradan yok etme politikası başlattılar.

 

Kedilerin içeride olduğunu bilmediklerini kaydeden Akbaba, “İçeride zaten sığınağa açılan büyük bir delik var. Arkadaşlara buranın kapatılması talimatını verirken, ‘İçeride herhangi bir canlı olup olmadığına dikkat edin’ diye söyledik. Daha sonra olayları öğrendikten sonra ilk iş olarak arkadaşlarla görüştüm. Bana ‘Başkanım arkada büyük bir delik var zaten, orayı kapatmadık. Biz kontrol ettik, içeride bir şey yoktu ama olur da bir şey olursa sığınağa geçer, oradan çıkartırız, sonra da tekrar arka tarafı kapatırız’ dediler. Burada zafiyet oluşturacak en ufak bir konu yok. Böyle bir şey mümkün değil. Hiçbir insan bir canlıyı bile bile isteye isteye canlı canlı gömebilir mi? Doğru değil bunlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP