reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
“Basitler iftira atar, dürüstler sabreder!”

“Basitler iftira atar, dürüstler sabreder!”

Şenol Güneş "Kamuoyunda benim dışımda oluşturulan gündem ve bazı anlamsız spekülasyonlar nedeniyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyuyorum." diyerek bir mesaj paylaştı.

ABONE OL
19 Şubat 2022 12:45
“Basitler iftira atar, dürüstler sabreder!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş karşılamasının ardından, “Şenol Güneş Beşiktaş’a gidiyor. Peiro da Beşiktaş’a imza attı. Kendisinin de vesile olduğu yabancı sayısı konusuyla kulüp takımındayken nasıl uğraşacak göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

“Kamuoyunda benim dışımda oluşturulan gündem ve bazı anlamsız spekülasyonlar nedeniyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyuyorum.

Her şeyden önce 2021-2022 sezonunun devam ettiği bu süreçte hak edenin şampiyonluğa ulaşacağı bir lig yaşandığını görüyorum. Mart ayında da Milli Takımımız, Dünya Kupası’na katılabilme yolunda zorlu müsabakalar oynayacak. Bu vesileyle tüm takımlarımıza başarılar dilerken, keyifli ve güzel futbol izlemeyi diliyorum.

Bu yüzden net olarak açıklamak istiyorum ki; Benim Beşiktaş konusunda, başkan, yönetici ya da herhangi bir ilgiliyle hiçbir görüşmem olmadı. Kaldı ki Beşiktaş, Pro Lisans sahibi bir altyapı teknik direktörüne A Takım’da görev verdi. Önder Hoca, Beşiktaş’ta işini severek yapıyor. Şu anda da belli ki kulübün teknik direktöre ihtiyacı yok. Zaten Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi de gereken açıklamaları yaptı. Yola mevcut yapıyla devam etme kararında olduklarını vurguladı. Beşiktaş, camiası, başkanı ve yönetimi gideceği yolu biliyordur. Hepsine bu yolda başarılar diliyorum. Değerli ve başarılı kulübümüz Adana Demirspor’un Başkanı Sayın Murat Sancak, ismimi de dile getirdiği birden fazla iddiada bulundu. Bu spekülasyonların içine çekilmek istemiyorum

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP