reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
MHP’li Akçay: Millet İttifakı, HDP ile iş tutuyor

MHP’li Akçay: Millet İttifakı, HDP ile iş tutuyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP), "Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları" kapsamında Sarayköy'de partililer ve vatandaşlar bir araya geldi. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Zillet ittifakının ortak noktası siyaset yapma adına yaptıkları Türkiye düşmanlığıdır. Millet İttifakı, HDP ile iş tutuyor. Açıkça söylemiyorlar. Çünkü milletten korkuyorlar" dedi

ABONE OL
7 Mart 2022 10:23
MHP’li Akçay: Millet İttifakı, HDP ile iş tutuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP), “Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında Denizli’de ilk durağı olan Sarayköy ilçesindeki Kültür Merkezi’nde partililer ve vatandaşlar bir araya geldi. Sarayköy, Güney, Çal ve Bekilli ilçelerinde Denizli halkıyla buluşan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MYK Üyesi Ali Uçak, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, MHP Sarayköy İlçe Başkanı Ali İhsan Seçkin ve ilçe başkanlarıyla buluştu. Gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını MHP Sarayköy İlçe Başkanı Ali İhsan Seçkin, “Ateşle imtihandan geçtiğimiz bu dönemde ülkemizi daha da yukarılara çıkaracak güç Cumhur İttifakıdır. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için bundan sonra ekmeğini yediğimiz Sarayköy’de siyasi vizyonumuzu Cumhur İttifakı olarak ortaya koyacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik şuuru içinde Türkiye ve Türk milletine hizmetkarlık derdinde olduğunu ifade eden MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, ardından konuşan MHP MYK Üyesi Ali Uçak ise, “Ülkenin evladına, Mehmetçiğine kurşun sıkmış, bayrağına göz dikmiş, PKK yandaşları ile ortalık yapanlara, zillet ittifakına oy mu vereceğiz? Bayrağa göz dikmişler. İYİ Parti Genel Başkanına bir kişi ‘Kürdistan’a hoş geldin’ diyor, cevap vermiyor. Çünkü onları yöneten onlar. Bir milletvekili vekil demeye dilim varmıyor, şehit ailesine küfür ediyor, o parti bir şey demiyor. Bunların peşinden mi gideceğiz? Bu zamanlar geçici. Maliyetler arttı ama üretici kardeşlerim sağ olsunlar. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Ne olursa olsun 2023’te kapı kapı dolaşarak, ne kadar önemli olduğunu olayları anlatmamız gerekiyor. Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanlığı sisteminden Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyla seçimi kazanmamız için çalışmanızı istiyorum” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından geçtiğimiz hafta sonu MHP Denizli İl Başkanı olarak atanan Yusuf Garip’i kutlayan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, “Geriye dönük gittiğimizde tarihin akışında bugünlere nasıl geldiğimizi unutmamak lazım. Dünü anlamadan, bugünü yorumlayamayız. Bugüne bakmadan, yarını planlayamayız. Gelişmiş toplumlar böyle yaparak bulundukları konuma geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünden sonra, yeni bir millet inşa etmeye çalıştılar. Başımızı kaldırdığımızda karşımıza darbeler çıkmıştır. Türkiye’nin yaşamış olduğu acı tecrübeleri unutmamamız lazım. 40 yıl boyunca ince işçilikle işlenen FETÖ ile birlikte bu ülkede düğmeye basılarak darbe yapılmaya kalkıldı. Milletin azmi ve kararı, şuurlu siyaset ile beraber 15 Temmuz’da uçurumunda kenarından çekildik. Şu bir gerçek ki, Türkiye’nin kendisine gelmesini istemiyorlar. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun teklifine ‘hadi oradan’ diyebilen Türk milliyetçisidir. Biz Mete’nin ıslıklı oklarından ortaya çıkan milli iradenin peşindeyiz” şeklinde ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP