reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Mutsuz evliliğin 4 kesin işareti!

Mutsuz evliliğin 4 kesin işareti!

Mutsuz bir evliliğin neye benzediğine bir göz atalım.

ABONE OL
10 Mart 2022 14:37
Mutsuz evliliğin 4 kesin işareti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siz ve eşiniz sürekli olarak birbirinizi eleştiriyor ve her hararetli tartışma sırasında birbirinizin hatalarını vurguluyorsanız, bu ikinizin de mutsuz bir evlilik içinde olduğunuzun açık bir işaretidir ve birbirinizi eleştirmenin her ikinizin de aklına gelen ilk şey olduğu açıktır.

Herhangi bir evlilikte biraz mizah ve alaycılık iyidir, ancak kötü şakalar yapmak ve alaycı cevaplarla sert kavgalar yapmak temelde tamamen partnerinizi aptal yerine koymakla ilgilidir. Ve bu yapılacak hoş bir şey değil. Partneriniz son derece incinmiş ve utanmış hissedebilir.

Siz ve eşiniz, hem ihtiyaçlarınızı hem de isteklerinizi göz önünde bulundurarak mantıksız davrandığınızı fark edeceksiniz. Kavgalarla ve yanlış anlamalarla dolu konuşmalar olacak çünkü ikiniz de partnerinizin değil, kendi kişisel çıkarlarınıza odaklanacaksınız.

Mutsuz bir evliliğin bir başka bariz işareti, siz ve eşinizin birbirinizin eylemleri hakkında savunmaya geçmesidir. İnsanlar hatalı olduklarını bildikleri ama kabul etmek istemedikleri durumlarda kendilerini savunmaya çalışırlar. Ve ideal olarak evlilikte ego en üst sırada yer almamalıdır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP