reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Mesut Özil’den Fenerbahçeliler’i heyecanlandıracak gelişme

Mesut Özil’den Fenerbahçeliler’i heyecanlandıracak gelişme

Mesut Özil'e müjdeli haber geldi. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörlük konusunda Joachim Löw ile mutlu sona yaklaştığı iddia edildi. Alman teknik adamın gelmesiyle Mesut Özil'in daha fazla şans bulması ve daha verimli bir performans sergilemesi bekleniyor

ABONE OL
12 Mart 2022 11:01
Mesut Özil’den Fenerbahçeliler’i heyecanlandıracak gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mesut Özil’in Almanya Milli Takımı’nda birlikte görev aldığı Joachim Löw’ün Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın olduğu öne sürüldü. Löw’ün gelmesiyle birlikte yıldız oyuncu Mesut Özil’in de eski günlerine dönmesi ve sarı-lacivertli takıma daha fazla katkıda bulunması bekleniyor.

Vole’de Basın Tribünü programında konuşan Yağız Sabuncuoğlu; Fenerbahçe’nin Joachim Löw konusunda sona geldiğini belirtirken, “Benim istihbaratlarım çerçevesinde Fenerbahçe ve Löw arasında anlaşılmayan konu sayısı şu anda 1 falandır. Pazar gününe kadar Löw konusu kesinleşecek. Fenerbahçe’nin Löw ile önümüzdeki sezonun planlamasını yaptığını düşünüyorum. Bir sonraki hafta veya ondan sonraki hafta da Löw’ün artık gelip sadece uzaktan değil Fenerbahçe’yi yerinden takip etmesini bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin yıldız ismi ve performansıyla tartışma konusu olan Mesut Özil’in Joachim Löw’ün gelmesiyle birlikte performansında bir yükseliş olması bekleniyor. Mesut Özil’in Alman hoca ile birlikte daha fazla forma şansı ve sorumluluk alacağı düşünülüyor.

Mesut Özil, 61 yaşındaki teknik direktörün yönettiği Almanya Milli Takımı’nda 2006’dan 2018’e kadar 92 maçta forma giymiş ve bu karşılaşmalarda 23 gol ve 40 asist yapmıştı.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Mesut Özil, sarı-lacivertli formayla bu sezon 24 maçın 16’sında ilk 11’de yer aldı. 33 yaşındaki yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda 8 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP