reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Galatasaray ve Beşiktaş derbi primlerini belirledi

Galatasaray ve Beşiktaş derbi primlerini belirledi

Bu akşam Galatasaray ile Beşiktaş, NEF Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Dev derbi öncesi iki takım arasında erteleme ve demeç krizi yaşanmıştı. Ancak erteleme kararı çıkmadı ve maçın oynanmasına karar verildi. Kararın ardından iki kulüp başkanları, galibiyet primlerini belirledi.

ABONE OL
14 Mart 2022 14:10
Galatasaray ve Beşiktaş derbi primlerini belirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki maç erteleme krizinde sonuç, maçın oynanması yönünde oldu. Bu akşam 20.00’de dev derbi başlayacak.

Galatasaray’da yönetim Barcelona karşılaşması için 12 milyon lira tur primi belirlemişti. Burak Elmas ve ekibinin Beşiktaş maçında galibiyet için ise 1 milyon lira prim vereceği öğrenildi.

Beşiktaş da derbi galibiyeti için prim vadetti. Ahmet Nur Çebi ve ekibi, kişi başı 50 bin lira olarak belirlenen ilk prim kararına yüzde yüz zam yaptı. Beşiktaş’ın kazanması halinde oyuncular 100’er bin lira ücret alacak.

Galatasaray için galibiyet biraz daha önem arz ediyor. 3 haftalık kazanma serisiyle alt sıralardan kurtulan Galatasaray, geçen hafta Konyaspor’a kaybetmişti. Bu hafta da yaşanacak bir mağlubiyet ve rakiplerin kazanması, sarı kırmızılıları tekrar düşem potasına yaklaştıracak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP