reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Susurluk itirafçısı Ayhan Çarkın: Yeşil yaşıyor

Susurluk itirafçısı Ayhan Çarkın: Yeşil yaşıyor

Susurluk itirafçısı ve eski Özel Harekat Polisi Ayhan Çarkın, 2018 yılında karıştığı bir olay nedeniyle 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılandığı davadan tutuklanan eski özel harekat polisi Ayhan Çarkın, "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın ölmediğini iddia etti

ABONE OL
14 Mart 2022 09:25
Susurluk itirafçısı Ayhan Çarkın: Yeşil yaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çarkın’ın cezaevine girmeden önce Artı Gerçek’ten Seda Taşkın’a konuştuğu ortaya çıktı. Çarkın’ın “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’la ilgili iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

Mahmut Yıldırım’ın yanına geldiğini iddia eden Çarkın, “Mahmut Yıldırım’la ilgili tek bir şey söyleyeceğim. Bana da geldi buraya. Dedi ‘Benim ekibe gelir misin?’. Dedim ‘İki tane silahım var Yeşil’. Şu kulenin dibinde oturduk. Akşam saat 11 gibi, yıl 2002 olması lazım. Ben de ‘İki tane silah, biri senin, biri benim. Sen veya ben ateş etmeyeceğim. Hemen kalk buradan git’ dedim” ifadelerini kullandı.

Mahmut Yıldırım’ın yaşadığını söyleyen Çarkın, “Yeşil inşallah bu dünyada yaşıyorsa ki yaşıyor. Hasta filan diyorlar. İnşallah gelir. Ona kurtulma şansı, benim öbür taraf işim. Ne var, ne yok anlatır. Yeşil çünkü kötü bir insan. Kötü.”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP