reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Gelecek Partili Mustafa Gözel, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı
  • Çilingir Haber
  • Politika
  • Gelecek Partili Mustafa Gözel, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı

Gelecek Partili Mustafa Gözel, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, katıldığı televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu iddia etti. Gözel, "Bana göre benim partimin lideri bu özellikleri haiz" dedi.

ABONE OL
15 Mart 2022 09:27
Gelecek Partili Mustafa Gözel, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash TV’de Gizem Fidan’ın konuğu olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Kılıçdaroğlu’nun sözlerine atıfta bulunan Gözel, “Yani Sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı Ahmet Davutoğlu. Bu ifadeleri okuduğum zaman ben bir gelecek Partili olarak bunu anlarım. Çünkü demiş ki devlet tecrübesi olacak, tarafsız yaklaşacak vesaire… Bana göre benim partimin lideri bu özellikleri haiz. Tabi ki yani her parti kendi liderini doğal olarak Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek ister, isteyecektir de. Bizim de doğal Cumhurbaşkanı adayımız bizim açımızdan Ahmet Davutoğlu’dur” şeklinde konuştu.

“Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığına konusunda nasıl yaklaşıyor. Gelecek Partisi içerisinde böyle duyumlar var mı?” sorusuna da yanıt veren Gözel, şöyle devam etti: “Şimdi şöyle, partilerin talebi her zaman budur. Liderlerini orada en üst makam neredeyse orada görmek isterler. Biz de zaman zaman bunları konuşuyoruz. Ama az önce bahsettiğim gibi nereye oturacağını dahi arka planda tutan bir liderin şu anda ben Cumhurbaşkanı olayım gibi bir hususta da asla böyle bir diretmesi olmaz. Tabi gönlümüzden geçer. Ama şu anda önemli olan sayın Kılıçdaroğlu’nun da bahsettiği gibi 6 partinin veya başka bileşenlerde katılırsa, o geniş mutabakatın üstünde uzlaştığı ve memleketin faydasına olacak isim kimse onun aday olmasıdır. Şayet başka bir isim belirlenir ise Sayın Genel Başkanımız da bu konuda destek verecektir, feragat edecektir aday olma hakkından. Olması gerekenin de eğer bu mutabakat devam ederse bütün genel başkanlar açısından da veya bütün adaylık düşünen unsurlar açısından da böyle olduğunu düşünüyorum. Liderlerden birisi olabilir, dışarıdan birisi de olabilir. Mutabakat sağlanan isme karşı herkesin fedakârlık gösterip destek vermesi ve memleketin hayrına neyse o konuda adım atması gerekir diye düşünüyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP