reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli karar! Eski dönem milletvekilleri bir araya geliyor
  • Çilingir Haber
  • Politika
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli karar! Eski dönem milletvekilleri bir araya geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli karar! Eski dönem milletvekilleri bir araya geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "AK Parti bayrağı altında yola nasıl çıkmış olduğumuzun muhasebesini her fırsatta yapmaya çalışıyoruz. Pazartesi MYK'yı topluyor ardından eski dönem vekillerimizle yemekli bir toplantıda bir araya geliyoruz" sözlerine yer verdi. Toplantıya eski TBMM Başkanı Bülent Arınç kendisine davet geldiğini ve yemeğe katılacağını açıkladı.

ABONE OL
17 Mart 2022 16:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli karar! Eski dönem milletvekilleri bir araya geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda AK Parti’nin kuruluşunda bir araya geldiği isimlerle tekrar görüşeceğini açıkladı.

Erdoğan’ın “Önümüzdeki Kasım ayında partimiz 21. yaşını geride bırakıyor. AK Parti bayrağı altında yola nasıl çıkmış olduğumuzun muhasebesini her fırsatta yapmaya çalışıyoruz. Biz AK Parti’yi istişare ile kurduk. Salı günü vekillerle yaptığımız sohbet toplantısının 4’üncüsünü gerçekleştirdik. Pazartesi MYK’yı topluyor ardından eski dönem vekillerimizle bir yemekli toplantıda bir araya geliyoruz” dedi.

Erdoğan’ın bu açıklamasından sonra tüm gözler toplantıya hangi isimlerin çağrılacağına çevrildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisinin de davet aldığını ifade etti. Arınç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Evet davet geldi. Genel sekreterimiz aradı pazartesi günü 18.30’da davet etti. Kısmet olursa gideceğim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP