reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
MHP Lideri Bahçeli: Teröristin yeri TBMM değil, demir parmaklıkların arkasıdır

MHP Lideri Bahçeli: Teröristin yeri TBMM değil, demir parmaklıkların arkasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, '''Teröristin yeri TBMM değil, demir parmaklıkların arkasıdır' dedi.

ABONE OL
22 Mart 2022 11:02
MHP Lideri Bahçeli: Teröristin yeri TBMM değil, demir parmaklıkların arkasıdır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde;

Nevruz müstesna bir günün adıdır. Balkanlardan Sibirya’ya bozkırlara uzanan büyük bir coğrafyada kutlanan Nevruz’un geçmişle bugün arasında bir köprü olduğu tartışma götürmez bir gerçektir. Doğu’dan Batı’ya Kuzey’den Güney’e aynı inanç ve istekle bir araya gelen gönüller bu toprakları vatan yapmıştır. Beraber ağlayıp beraber gülen aziz millet fertleri inanıyorum ki hiçbir bölücü emele geçit vermeyecektir. Nevruz bölücülerin, terörizme yakasını kaptırmışların değil Türk’ün ezeli bayramıdır.

HDP’NİN NEVRUZ PROVOKASYONU
HDP’nin hafta sonu düzenlediği sözde nevruz kutlamaları, provokasyona dönüşmüştür. Korsan kutlamalarla fitne saçmışlardır. Bir CHP’linin terörist Demirtaş’a barış elçisi demesi, bulanık ve buhran içerisinde kalmış bir zihnin ürünüdür. Teröristin yeri TBMM değil demir parmaklıklar arkasındadır.

Kış mevsinin ardından bahara yeni bir kapı aralayan Nevruz’un kıyamete kadar baki kalmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

ÇANAKKALE ZAFERİ
Çanakkale denince akla gelen, imanlı direniştir. Aziz ceddimiz Çanakkale’de bir destan yazmıştır. Bu destan nesilden nesile aktarılmıştır ve tarihe mal olmuştur. Atatürk’süz Çanakkale diyenlere sesleniyorum. En az diğer kahramanlarımız kadar Atatürk’te Çanakkale’nin her yerindedir. Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum diyen sözler Çanakkale’de hala duyulmaktadır. Hiçbir densiz Atatürk üzerinden yeni bir tartışmaya yanaşmamalıdır.

Çanakakle Köprüsü’nün açılışının, Çanakkale zaferine gölge düşürmek olduğunu söyleyen çürük beyinlerin ne Çanakkale’den ne Atatürk’ten haberi vardır.

Bizim feyzimizin ana kaynağı belldir. Buna karşın Türkiye’yi kötülemeye çalışanların soyunun sopunun nereye dayandığı meçhuldür. Sırtını yasladıkları, durmadan sufle aldıkları odaklar karanlıktır.

18 Mart 2022’de hem çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünü andık, hem de muazzam bir eserinin açılışını yaptık.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP