reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Bakanlar Togg’un direksiyonuna geçti

Bakanlar Togg’un direksiyonuna geçti

ABONE OL
6 Nisan 2022 11:54
Bakanlar Togg’un direksiyonuna geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg’un direksiyonuna geçti. Test sürüşünün ardından açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Uçtuk gerçekten, ivmelenmesi çok iyi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu işi böyle başarmış olmaları, bu kadar başarılı bir otomobil üretmiş olmaları gerçekten gurur verici” dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de, “Kendi üretimimiz olan Togg SUV modelinin en üst versiyonunda genel müdür ve milletvekillerimizle birlikte oturuyoruz. Bu müthiş bir duygu” ifadelerini kullandı.

Togg’un testlere giren en üst versiyonu, bu kez iki bakanı ağırladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakanlar Varank ve Nebati, Togg’un Gemlik tesisini ziyaret etti.

Bakanlar Varank ve Nebati, burada Togg yönetimiyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Togg Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Togg Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Özilhan, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Togg Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Nazif Zorlu, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Togg Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Süleyman Yazıcı, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı ve Togg Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Aksu, Turkcell Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Togg Yönetim Kurulu Üyesi Osman Yılmaz, BMC Üst Yöneticisi ve Togg Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçıntaş, Zorlu Holding Mali İşler Grubu Başkanı ve Togg Yönetim Kurulu Üyesi Cem Köksal, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu, Anadolu Grubu Üst Yöneticisi ve Togg Yatırım Komitesi Üyesi Hurşit Zorlu, Zorlu Holding Üst Yöneticisi ve Togg Yatırım Komitesi Üyesi Ömer Yüngül ile Togg Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP