reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
KABİNE DE REVİZYON BEKLENİYOR…

KABİNE DE REVİZYON BEKLENİYOR…

Kabine de revizyon bekleniyor.

ABONE OL
8 Nisan 2022 22:47
KABİNE DE REVİZYON BEKLENİYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre , 3 Bakanın daha değişmesi an meselesi.
Sağlık,Turizm ve Ulaştırma ve Bakanları.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın affını istediği haftalardır konuşulan bir konu. Çok yakında Sağlık Bakanlığında görev değişiminin gerçekleşeceği söyleniyor. Atanacak yeni Sağlık Bakanı konusunda Ertuğrul Soysal isminin ön plana çıktığı iddaa ediliyor. 3 dönem Ak Parti Yozgat Milletvekilliği ve şuanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı olan Dr. Ertuğrul Soysal, Külliye’ye en yakın isimlerden birisi olarak dikkat çekiyor.

Gelelim Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına… Adil Karaismailoğlu’nun görevden alınıp yerine , Binali Yıldırım’ın Bakanlığı döneminde Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlığı yapan İbrahim Şahin’in atanacağı konuşuluyor. İbrahim Şahin , TRT Genel Müdürlüğü ve Samsun Valiliği görevlerinde de bulunmuştu.
Değişmesi gündemde olan bir diğer isim ise , Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy. Aynı zamanda ETS Tur’unda sahibi olan Ersoy ile ilgi aylardır şikayetler var olduğu söyleniyor. Özellikle rakip turizm firmaları bu durumdan muzdarip olduklarını her defasında dile getiriyorlar. Ersoy’unda affını istediği gelen bilgiler arasında. Yerine ise , yardımcısı Nadir Alparslan’ın Bakanlık koltuğuna oturacağı konuşuluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP