reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
CHP lideri Kılıçdaroğlu “Elektriğimizi kesmişler ”

CHP lideri Kılıçdaroğlu “Elektriğimizi kesmişler ”

ABONE OL
21 Nisan 2022 12:45
CHP lideri Kılıçdaroğlu “Elektriğimizi kesmişler ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler.” ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim” demişti. Bugün yaptığı açıklamada elektriğinin kesildiğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu, sosyal medyada yaptığı açıklamada “Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Milletimiz çok zor günlerden geçiyor. Hanelerin belini büktüler. Enerjiye yaptıkları zamlar 3 yılda yüzde 400’ü aştı. Geri çekin zamları dedim çekmediler. Oysa enerji temel bir insan hakkıdır. Ekmek gibidir, su gibidir, hava gibidir, hakkındır elektrik ey halk! Gelelim can alıcı soruya. 2021’de kaç abonenin elektriği kesilmiş derseniz. 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriği kesildi. 4 milyon abone yahu! Bunun hesabını siz yapın. ”

CHP lideri Kılıçdaroğlu Eşimden haber geldi diyerek sosyal medyadan duyurdu: Elektriğimizi kesmişler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP