reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Galatasaray’da Arda Turan’ın kazancı ortaya çıktı

Galatasaray’da Arda Turan’ın kazancı ortaya çıktı

ABONE OL
21 Nisan 2022 12:24
Galatasaray’da Arda Turan’ın kazancı ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’da bu sezon beklentileri karşılayamayan ve aldığı kilolarla taraftarın tepkisini çeken Arda Turan’ın kazancı belli oldu. Arda Turan’ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

Süper Lig’de 33. haftanın kapanış maçında Galatasaray sahasında küme düşmesi kesinleşen ilk takım olan Yeni Malatyaspor’la karşılaştı. Sarı-kırmızılılar sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maçta yedekler arasında yer alan Arda Turan konuşulmaya devam ediyor.GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKMİŞTİBu sezon sakatlıklardan ötürü formasından uzun süre ayrı kalan Arda, Fenerbahçe maçının son dakikalarında oyuna dahil oldu. Torrent’in son dakikalarda şans verdiği Arda Turan, sarı lacivertliler karşısında etkili olamazken görüntüsü dikkat çekiciydi. Sosyal medyada Arda’nın oyuna alınmasını eleştiren sarı kırmızılı taraftarlar, 35 yaşındaki oyuncunun aldığı kilolara ve beyazlayan sakallarına dikkat çekti. Yıldız oyuncunun eski formunun çok uzağında kaldığı yorumları yapılırken kilo aldığı yönünde paylaşımlar yapıldı.

ARDA TURAN HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Arda Turan, 2020’nin yazında geri döndüğü Galatasaray’da bir türlü isteneni veremedi. Sezon başından bu yana sergilediği başarısız performans ile tepki çeken tecrübeli oyuncu bu sezon sakatlığı yüzünden tam 35 maçı kaçırdı.

ARDA TURAN’IN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bu sezon yalnızca 1 asistlik bir performans sergileyen Arda Turan’ın sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi önümüzdeki yaz sona eriyor. Galatasaray’da sözleşmesi bitecek olan deneyimli oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.

289 DAKİKANIN BEDELİ AĞIR OLDU

Star Gazetesi’nin haberine göre; sakatlıklardan bir türlü belini doğrultamayan ve yalnızca 289 dakika süre alan Arda Turan’ın Galatasaray’a faturası ise ağır oldu.

8 MİLYON TL

Galatasaray’da bu sezon sakatlığı yüzünden 35 maçı kaçıran Arda Turan, sarı-kırmızılı formayla aldığı kısa sürede de beklentilerin altında kaldı. Başarısız performansı ile sık sık tartışma konusu olan Arda Turan’ın Galatasaray’a maliyeti ise yıllık 8 milyon TL oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP