reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
TÜGVA binasına çirkin saldırı! “Bu bizi yolumuzdan döndüremez”

TÜGVA binasına çirkin saldırı! “Bu bizi yolumuzdan döndüremez”

ABONE OL
21 Nisan 2022 16:12
TÜGVA binasına çirkin saldırı! “Bu bizi yolumuzdan döndüremez”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) bulunan 5 katlı bir binanın yanında meydana gelen patlamayla ilgili açıklamalarda bulunan TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu, “Bu gibi yıpratmalar bizi yolumuzdan döndüremez” dedi.

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) bulunan 5 katlı bir binanın yanında patlama meydana geldi.

TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, vakfın özellikle son günlerde hedef alınmasının sonucu bu olayın gerçekleştiğini düşündüklerini belirtti. Başkan Eminoğlu, “Saldırıda çok şükür ölü veya yaralı yok. Bir maddi zayiat var. Bu bombalı saldırıyı lanetliyoruz. Emniyet güçlerimiz konunun takipçisi. Biz de hem hukuki olarak hem de Emniyet tarafından yakından takip edeceğiz. Bu saldırı sadece vakfımıza yapılmış bir saldırı değildir. İsminde tabelasında Türkiye geçen bütün kurumlarımıza gençlerimize yapılmış bir saldırıdır. Bu gibi yıpratmalar bizi asla süreçlerimizden çalışmalarımızdan geri döndürmeyecektir. Daha da azimle Türkiye’nin gençlerine hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR OLABİLİR”

TÜGVA Başkanı Eminoğlu, son zamanlarda neden hedef alındıklarını anlattı: “Gençlik çalışmaları yapıyoruz. Bilinçlenmelerine maddi manevi katkı sağlıyoruz. Bu ülkenin değerlerine sahip bir gençlik yetiştirdiğimiz için bu birilerini rahatsız ediyor olabilir. Ama biz dediğimiz gibi hedefimizden, çalışmalarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Aksine bilinçli, şuurlu şekilde bütün gençlerimize en güzel şekilde yardım edeceğiz.”

“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ GENÇLİK”

Son zamanlarda siyaset kanadında vakıfla ilgili yapılan paylaşımlarla ilgili de konuşan Başkan Eminoğlu, “Biz onlarla takılmıyoruz. İşimiz gücümüz gençlik diyoruz. İstedikleri kadar bu çalışmaları yapsınlar siyasi noktaya da çekmeye çalışabilirler. İşimiz gücümüz gençlik. Koşturmaya, çalışmaya gençlerimizle buluşmaya, onlarla hemal olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Eminoğlu, Emniyetten gelen son bilgileri açıklayarak “Bir ses bombası olduğu tespiti var. Görüntülerde bir şahsın tespiti var. Emniyet güçleri açıklama yaptığı takdirde biz de gerekli açıklamaları yapacağız” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP