reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Yunus Kabal , İmamoğlu’nun Karadeniz gezisini yazdı…

Yunus Kabal , İmamoğlu’nun Karadeniz gezisini yazdı…

ABONE OL
5 Mayıs 2022 10:21
Yunus Kabal , İmamoğlu’nun Karadeniz gezisini yazdı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramı Karadeniz de geçirdi. Birçok İlçeyi gezerek vatandaşlarla buluşan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adayı mı oluyor sorularını akıllara getirdi. Bu konuda sorulan sorulara net bir şekilde cevap vermeyen İmamoğlu, yuvarlak cevaplar vermeye devam ediyor.

İmamoğlu’nun, muhalefetin ortak adayı olma konusunda son derece hevesli olduğu aşikar.  Muhalefeti oluştur partiler, adaylık konusunda milletin ve seçmenlerinin merakını giderecek açıklamayı yapamadılar şuana kadar. İmamoğlu’nun gezileri, 6’lı masa açıklamasa bile ben aday olmak istiyorum şeklinde yorumlanmaya devam ediyor.

Ancak, Kılıçdaroğlu’nun  bu konuya soğuk baktığını söylemek lazım. Adaylık konusunda, bir diğer isim; Mansur Yavaş. Yavaş,sessizliğini korumaya devam ediyor.

İmamoğlu’nun Karadeniz gezisindeki otobüs de yer alan iki gazeteciye dikkat çekmek istiyorum. Birisi Akif Beki, bir diğeri Nagehan Alçı. Akif Beki, Erdoğan’ın basın danışmanlığını yapmış , Kanal 7 eski sunucu ve sanatçı Zara’nın eski kocasıdır. Erdoğan’ın danışmanlığı sayesinde popüler hale gelen Beki’nin, İmamoğlu’nun otobüsünde yer alması, manidar geldi.

Gelelim Nagehan’a… Bu meşhur gazeteci, bu zamana kadar en büyük Erdoğan savunucu olarak bilinir. Hatta Ak partiye toz kondurmazdı. Kocası Rasim Ozan ile beraber bu dönemin kaymağını en çok yiyen kişilerdir.

Akif Beki ve Nagehan Alçı’ya neler oluyor… Bu konuda milletin yorumu şu: Erdoğan’ı , İmamoğlu için satıyorlarsa, İmamoğl’nuda bir başkası ve menfaatleri için satmaları normaldir…

Yunus Kabal.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP