reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Rasim Ozan Kütahyalı

Rasim Ozan Kütahyalı

ABONE OL
2 Haziran 2022 09:42
Rasim Ozan Kütahyalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen hafta Beyaz TV’de “derin futbol” adlı spor programının konuğu olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili kullandığı ifadeler, son derece dikkat çekiciydi.
Kamuoyunun, Fetö firarisi Akın İpek’in TV kanalında yaptığı program ve siyasi yorumlarıyla tanınmaya başlayan Rasim Kütahyalı, Fetö’nün savunuculuğunu yapan en bilinen medya mensubuydu. Hatta 2013 yılında Bank Asya’dan ciddi kredilerde kullandığını kendisi beyan etmişti. Bu krediler geri ödendi mi bilinmiyor. Özellikle, Fetö kumpasları baş göstermeye başladığı dönemde, tüm gizli dinlemeleri ve tapeleri hem TV de hem de gazetede yayınlayan isimdi. Pekala Rasim Ozan, bu gizli bilgilere nasıl ulaşabiliyordu ?
Tabi ki, fetönün savcılarıyla. Hatta Zekariya Öz’ün heykelini dikelim diyecek kadar ileri gitmişti.
Zekariya Öz , fetö tarafından devlete sızmış savcı sıfatlı bir haindir. Rasim’de o dönem bu hainin medyada en önemli savunucusu konumundaydı.
Balyoz ve Ergenekon davalarının savcısı da olarak bilinen Zekariya Öz, devletin imkanlarını kullanarak birçok insanımızın canının yanmasına sebep olmuştu.
Rasim Ozan Kütahyalı denen şahıs, bu süreçte, Balyoz ve Ergenekon tapelerine çok rahat ulaşıp, Fetö savcılarının tetikçiliğini yapıyordu…
Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV ‘de yorumculuğunu sürdüren bu şahısla ilgili takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP