reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Çelik’ten Soyer’e tepki: Şuursuzluktur

Çelik’ten Soyer’e tepki: Şuursuzluktur

ABONE OL
10 Eylül 2022 13:03
Çelik’ten Soyer’e tepki: Şuursuzluktur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından “Güzel İzmir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde ülkemize yapılmış düşmanlıklara karşı konuşması gerekenlerin Osmanlı Devleti’ni hedef alması şuursuzluktur” mesajını paylaşt

İşte AK Parti Sözcüsü Çelik’in sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar…

Güzel İzmir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde, ülkemize yapılmış düşmanlıklara karşı konuşması gerekenlerin Osmanlı Devleti’ni hedef alması şuursuzluktur.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir’de 9 Eylül etkinlikleri kapsamında yaptığı konuşmanın bir bölümünde “Yüzyıl önceydi. Bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları, çocukları, geleceği hiç düşünmediler. Sadece ve sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar. İnsanlık onurumuzu, bağımsızlık tutkumuzu ve yaşam hakkımızı ayaklar altına aldılar, teslim oldular” demişti.

“MİLLETİN EGEMENLİK HAKLARI İLE SORUNU VARDIR”

Daha önce de ifade etmiştik: kim Osmanlı Devleti ile Türkiye Cumhuriyeti’ni kavga ettirmeye çalışıyorsa, milletin egemenlik hakları ile sorunu vardır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP