reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Terim Belgeseli

Terim Belgeseli

ABONE OL
21 Eylül 2022 12:13
Terim Belgeseli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknik Direktör Fatih Terim’in belgeseli yayınlanmaya başlandı. Belgeseli izleyenler , Terim’e yakışmayacak bir tabloyla karşılaşıyor. Fatih hocanın, Hakan Şükür,Arif Erdem,Hasan Şaş,Suat Kaya,Bülent Korkmaz,Tugay Kerimoğlu gibi isimlere yer vermemesi anlaşılır iş değil. İleri ki bölümlerde de bu isimlere yer vermeyecekse, ciddi anlamda nankörlük yapmış olur. Aslını inkar etmek ihanettir. F.Terim, kendi kendine büyük hoca falan olmadı. Teknik Direktörleri büyüten ve yücelten başta yönetimlerdir, futbolculardır. Kendilerinin hiç mi katkıları yoktur tabi ki vardır. Ancak bu katkı, belli bir orandadır. Terim, hadi gitsin herhangi bir Anadolu takımıyla aynı başarıları yakalasın bakalım.

Terim’li G.Saray’ı UEFA Şampiyonu yapan kadro , Taffarel , Capone ,Popescu,Bülent Korkmaz , Ergün Pembe ,Suat Kaya , Okan Buruk ,Ümit Davala , Hagi , Arif Erdem ve Hakan Şükür’dür.

Fatih hocayı büyük Teknik Direktör yapan bu isimlerdir. Bu isimlerinin bazılarını görmemezlik den gelmek eşyanın tabiatına aykırı bir durumdur.

 

TSYD Ankara Şubesi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesinin dün yapılan seçimle yeni Başkan ve yönetimi belli oldu. Üç aday yarıştı. Murat Tarhan yeni başkan oldu. Kendisini ve ekini kutlamak istiyorum. İnşallah başarılı olurlar. Murat Tarhan ve yönetimini bekleyen çok ciddi sorunlar var. Bunların başında, bina sorunu. Şuan derneğin kalacak yeri yok. Eskiden devreden borçlar var. Personelle ilgili sıkıntılar var.

Yalnız burada değinmek istediğim konu, bir önceki Başkan Ercan Ata’nın Genel Merkez tarafından hem başkanlıktan düşürülmesi hem de üyelikten atılması. Bu konuya dikkat çekmek istiyorum. Ercan Ata yönetimi diyor ki, Genel Merkez yargısız infaz yaparak büyük bir hukuksuzluk işledi. Gerekçeli karar ortada yok diyorlar. Gerekçeli karar olmadan, bir kişinin başkanlığı ve üyeliği sonlandırılamaz. Eğer böyle bir şey varsa, Genel Merkez yönetimine  ve Genel Başkan Oğuz Tongsir’e yazıklar olsun. Ancak, Ercan Ata’nın şuana kadar mahkemeye başvurmaması da anlaşılır iş değil. Gerekçeli karar varda bu saklanıyorsa, çok büyük ayıp. Ben derneğin bir üyesi olarak, oy verdiğimiz başkanın neden atıldığını bilmek isterim. Bunu açıklasın kim açıklayacaksa.

Yunus Kabal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP