reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Bir Başarı Hikayesi “Sezgin Ulu”

Bir Başarı Hikayesi “Sezgin Ulu”

ABONE OL
9 Mart 2023 17:32
Bir Başarı Hikayesi “Sezgin Ulu”
2

BEĞENDİM

ABONE OL

    Uluraray A.Ş ve Kafkas Konut A.Ş şirketler grubunun yönetim kurulu başkanı olan Sezgin Ulu ,özellikle son yıllarda yaptığı projelerle iş dünyası çevreleri tarafından adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Bağcılar Belediyesi kentsel dönüşüm projelerinde 1000 e yakın daireyi depremlere dayanıklı olarak, tüm teknolojik imkanları seferber etmiş aynı zamanda Bakırköy ve Avcıların depreme karşı dayanıksız yerleşkelerinin yeniden yapımını üstlenmiştir. İçişleri bakanlığının emniyet binaları ve İstanbul valiliği bünyesinde birçok okul projesine imza atan genç iş insanı Ulu sadece inşaat sektöründe değil Sağlık ve Medical sektöründe de Türkiye ve Avrupa’nın en büyük üreticisi olan İnvamed/Rd global Sağlık firmasıyla yaptığı ortaklıkla da ses getirmeyi başardı… Kafkas Konut A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ulu, yeni projeler konusunda da yetkililerle görüşmelerinin sürdüğünü belirtti. Özellikle yaşamının önemli bir kısmını geçirdiği Bilecik’te, ciddi projeleri imza altına aldıklarını ifade eden Ulu , Bilecik ve Söğüt’te ciddi yatırımların startını verdiklerini söyledi.

Ulu, sektör tarafından merakla beklenen projeleri hakkında ise şu bilgileri verdi :   “diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’in ve kadim ilçesi Söğüt’ün hayali olan projeyi devreye sokmasının ardından sıra, Bilecik Edebali Stadyumunun’da sözleşmesini imzaladı. Bölge gençliğine ciddi yatırım projeleri devreye sokulmuş oldu.

Bilecik Valisi Sayın Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Sayın Melek Mızrak Subaşı ve Gençlik Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’e teşekkür eden Ulu , bölgeye yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ulu, bu projeler sadece bölgenin değil, Türkiye’nin yıldızı olabilecek güzel bir hizmet örneği ve yatırım modeli olacaktır diye sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP