reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
İş insanı Yunus Kabal siyasete atılıyor

İş insanı Yunus Kabal siyasete atılıyor

ABONE OL
14 Mart 2023 18:32
İş insanı Yunus Kabal siyasete atılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti milletvekili aday adayı olan Yunus Kabal , AK Parti Genel Merkez binasına giderek başvuru dilekçesini teslim etti.

14 mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimler için Ak Parti Ankara 3 bölge milletvekilliği aday adayı olan Yunus Kabal, bugüne kadar faaliyet gösterdiği iş kollarında, yöneticisi ve üyesi olduğu sivil toplum kurumlarında üzerine düşen her görevi yerine getirirken ülkemizi ve memleketimizi düşünerek hareket ettiğini ve bundan sonrası içinde bu şekilde devam edeceğini söyledi.
Kabal, “Halkımızın sorunlarını çözmek ve hizmetin gelmesi için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Destek olan ve duasını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi

Yunus Kabal: “Türkiye şu anda geleceğini çizeceği bir seçime gidiyor. 2023 seçimlerinde ülkemizin hedeflerine ulaşması için bir kez daha, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu yola çıktım. Bu bağlamda ilimiz ve ülkemizin geleceği için ben de elimi taşın altına koymak için bana verilen her görevi yapmaya hazırım.”14 mayısta zafer Cumhur İttifakı’nın olacaktır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP