reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
YUNUS KABAL, GENEL MERKKEZDE YÜZ YÜZE MÜLAKATA KATILDI

YUNUS KABAL, GENEL MERKKEZDE YÜZ YÜZE MÜLAKATA KATILDI

ABONE OL
2 Nisan 2023 23:24
YUNUS KABAL, GENEL MERKKEZDE YÜZ YÜZE MÜLAKATA KATILDI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’de, Merkez Yürütme Kurulu ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı alt komisyonun çalışmaları 27 Mart’ta başlamıştı.

AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Yunus Kabal 14 Mart’ta aday adaylığını açıkladıktan sonra 25 Mart tarihinde Ankara’daki temayül yoklamasının ardından AK Parti Genel Merkezindeki mülakata katıldı. Saat: 15.00’te başlayan mülakatta, Kabal, CV’sinin yanı sıra gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Mülakat sonrasında sosyal medya üzerinden bilgilendirme de bulunan Milletvekili Aday Adayı Yunus Kabal; “AK Parti Genel Merkezinde mülakatımızı gerçekleştirdik son derece başarılı bir mülakat oldu. Ak partiye bir oyu kim fazla kazandıracaksa milletvekili tercihinin o olması gerektiğini ve şuan ki milletvekillerinin ciddi anlamda yıprandığını, mutlaka bir değişim olması gerektiğini düşünüyorum. Seçilmem halinde ciddi bir bütçemizi otuz gün içerisinde seçim bölgemizin hizmetine sunacağız. Ayrıca ulaşılabilir bir milletvekili olacağımın altını çizmekten gurur duyarım. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun.” Dedi.

AK Parti aday listelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki üst komisyon son şeklini verecek. Üst komisyon, çalışmalarına 3 Nisan’da başlayacak. Listeler, 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunulacak. 11 Nisan’da da milletvekili aday tanıtım toplantısı yapılacak.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP