World Press Federation
World Press Federation

HAFTANIN FİLMLERİ

Ölüm Timleri

Ölüm Timleri

7 Mart 2025 Yönetmen: Senarist: Oyuncular:

Yıllarca korkusuzca savaşan Özel Harekat Amiri Sungur, emekli olmaya karar verir. Artık ailesiyle birlikte yeni bir hayata başlamak isteyen Sungur, ilk iş ailesiyle tatile çıkar. Ancak onların huzurla geçmesini umdukları tatilleri kabusa dönüşür. Sungur'dan intikam almak isteyen terör örgütü, aileyi pusuya düşürür. Uzun süre ...

FRAGMAN İZLE
Plajın Sultanları

Plajın Sultanları

2 Ağustos 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular:

Komedi türündeki "Plajın Sultanları" filminin yönetmen koltuğunda Gülce Alkıroğlu oturuyor.

FRAGMAN İZLE
A Real Pain

A Real Pain

28 Şubat 2025 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Kieran Culkin,Jesse Eisenberg,Will Sharpe

A Real Pain, büyükannelerinin ölmünün ardından köklerini keşfetmek için Polonya'ya gidip, orada bir Holokost turuna katılan iki kuzen David Kaplan ve Benji Kaplan'ın hikayesini konu ediyor.

FRAGMAN İZLE
Hump

Hump

15 Kasım 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Simon Pegg,Gaten Matarazzo,Ramy Youssef

Hump, en yakın arkadaşını bulmak için zorlu bir maceraya atılan küçük bir devenin hikayesini konu ediyor. Rami küçük, sevimli bir devedir. O, günlerini dünyadaki en iyi arkadaşı olan Omar ile birlikte geçirir. Bir gece Omar’ın annesinin rahatsızlanması iki arkadaşın yollarının ayrılmasına neden olur. Tüm aile, ...

FRAGMAN İZLE
Huevitos congelados

Huevitos congelados

28 Haziran 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Bruno Bichir,Maite Perroni,Carlos Espejel

Huevitos congelados, bir sözü yerine getirmek için Güney Kutbu'na gitmek zorunda kalan Toto ve ailesinin maceralarını konu ediyor.

FRAGMAN İZLE
Zodi et Téhu, frères du désert

Zodi et Téhu, frères du désert

26 Temmuz 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Alexandra Lamy,Youssef Hajdi,Nadia Benzakour

Zodi, çölde tek hörgüçlü deve yavrusu bulan on iki yaşında göçebe bir çocuktur. Zodi, alıp beslediği, en yakın arkadaşı haline gelen yavru deveye Tehu adını verir. Zodi, veteriner Tehu'nun olağanüstü iyi bir koşucu olduğunu ve bu nedenle kabilesine çok para kazandırabileceğini öğrenir. Hayvanın iddia edilen atletik ...

FRAGMAN İZLE
The Haunting of the Tower of London

The Haunting of the Tower of London

21 Haziran 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Richard Rowden,Reece Connolly,Tim Cartwright

Öldürülen iki Prensin kalıntıları Londra Kulesi'nde keşfedildiğinde, sorunlu bir Rahip, ölülerle iletişim kurma konusunda doğaüstü güçlere sahip olan gizemli bir mahkumla arkadaş olmak için inançlarını bir kenara bırakmak zorunda kalır. Kale zindanındaki mahkumlar, intikam almak için Kale'ye musallat olmaya devam eden ...

FRAGMAN İZLE
Marruk

Marruk

27 Eylül 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Engin Cavga,Buket Taran,Osman Akar

Yönetmen koltuğunda Erkan Demir'in oturduğu korku türündeki "Marruk" filminin oyuncu kadrosunda Engin Cavga, Buket Taran, Osman Akar, Erdem Öksüz oturuyor.

FRAGMAN İZLE
200% Wolf

200% Wolf

21 Şubat 2025 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Samara Weaving,Jai Courtney,Ilai Swindells

Kahraman kaniş Freddy Lupin, kurt adam sürüsüne liderlik etmek için gereken her şeye sahiptir. Tüm saygımla. Ancak yanlış bir dilek onu bir kurt adama dönüştürdüğünde ve yaramaz bir ay perisini dünyaya düşürdüğünde, Freddy'nin dünya ve ay çarpışmadan önce kozmik düzeni yeniden kurması gerekir!

FRAGMAN İZLE
Cinderella's Curse

Cinderella's Curse

23 Ağustos 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Kelly Rian Sanson,Chrissie Wunna,Lauren Budd

Ter, kesikler ve kirle kaplı klasik sarı bukleler. Kanla kaplı beyaz bir maske takan ve elinde bıçak tutan sarışın bir kadın. Cinderella dehşetle bir şeye bakıyor. Ellerinde gerçekten korkunç ölümler olacak.

FRAGMAN İZLE
William Tell

William Tell

21 Şubat 2025 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Claes Bang,Connor Swindells,Ellie Bamber

Film, 14. yüzyılda Avrupa ülkeleri topraklar için kavga ederken, Avusturya İmparatoruna karşı bir isyan başlatan William Tell'in hikayesini konu ediyor.

FRAGMAN İZLE
Ahbar

Ahbar

26 Temmuz 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Kadir Pınarbaşı,Buse Pehlivan,Furkan Yenice

Yönetmen koltuğunda Recep Fakiroğlu'nun oturduğu korku, gerilim türündeki "Ahbar" filminin oyuncu kadrosunda Kadir Pınarbaşı, Buse Pehlivan, Furkan Yenice, Yağmur Gezer, Ekrem Köz, Hayrettin Özdemir gibi isimler yer alıyor..

FRAGMAN İZLE
Yolun Sonu Nebi

Yolun Sonu Nebi

11 Ekim 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Selim Gülgören,Tuğçe Görücü,Vanessa Fery

İsmail Lütfü Erol'un yönetmen koltuğunda oturduğu dram türündeki "Yolun Sonu Nebi" filminin oyuncu kadrosunda Selim Gülgören, Tuğçe Görücü, Vanessa Fery, Levent İnal gibi isimler yer alıyor.

FRAGMAN İZLE
Greenland: Migration

Greenland: Migration

28 Mart 2025 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Gerard Butler,Morena Baccarin

Garrity ailesi, yıldızlararası bir kuyruklu yıldızın Dünya'ya çarpması sonucu yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldıkları bir olaydan sağ kurtulur. Şimdi onlar, Grönland sığınağının güvenli ortamını terk etmeli ve yeni bir yuva bulmak için Avrupa'nın yok olmuş, donmuş çorak topraklarında tehlikeli bir yolculuğa çıkmalıdır.

FRAGMAN İZLE
The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie

The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie

24 Ocak 2025 Yönetmen: Senarist: Oyuncular:

Tuhaf çift Porky ve Daffy, zihinleri kontrol etmeye yönelik gizli bir uzaylı planının ortaya çıkmasıyla birer kahramana dönüşür. İkili, kasabalarını ve dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

FRAGMAN İZLE

POPÜLER FRAGMANLAR