reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
45 ilde FETÖ operasyonu: 114 gözaltı kararı

45 ilde FETÖ operasyonu: 114 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca iki ayrı soruşturmada verilen talimatlar kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, Mülki İdareye sızan mensuplarından sorumlu mahrem imam oldukları anlaşılan 15 ‘mahrem imam’, toplam 114 şüphelinin, Ankara merkezli 45 ilde eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

ABONE OL
18 Şubat 2022 09:57
45 ilde FETÖ operasyonu: 114 gözaltı kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FETÖ’nün Jandarma ve mülkiyedeki yapılanmasına 45 ilde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 114 şüphelinin gözaltına alınmalarına karar verildi.

MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM ile Siber Daire Başkanlıklarınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının  deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda, örgütün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan 73’ü daha önce ihraç edilmiş kamu görevlisi, 26’sı özel sektör çalışanı olmak üzere 99 örgüt yöneticisi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında örgütün mülki idareye sızan mensuplarından sorumlu yönetici olduğu belirlenen 7’si daha önce ihraç edilmiş kamu görevlisi olmak üzere 15 kişi hakkında da gözaltı kararı verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP