reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Ali Koç uyarmıştı, Mesut Özil vazgeçmedi!

Ali Koç uyarmıştı, Mesut Özil vazgeçmedi!

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü oyuncusu Mesut Özil bir süredir takımdan uzak. Sakatlığı nedeniyle devre arası kampına da katılamayan Özil, yaptığı bir hamleyle Ali Koç'u yine kızdıracak gibi görünüyor. Özil, Mathieu Flamini ile ortak bir ticari girişime başladı.

ABONE OL
23 Şubat 2022 11:42
Ali Koç uyarmıştı, Mesut Özil vazgeçmedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce Mesut Özil’i ticarete çok kafa yorduğu gerekçesiyle eleştirmiş ve “Sahaya odaklanması gerekiyor” yorumuyla uyarmıştı. Kameralar önünde söylenen bu sözün ardından Koç ile Özil arasına kara kedi girdiği iddia edilmişti.

Kripto para yatırımları bulunan Özil, Ali Koç’un sözlerinin ardından yepyeni bir ticari girişime daha imza attı. Yıldız oyuncu, eski takım arkadaşı Mathieu Flamini ile sağlık sektörüne girdi. Flamini, Özil ile kurdukları ortak şirket için, “Beslenme, zindelik ve zihinsel gelişim alanlarında uzmanlarla iletişim kurabileceğiniz bir platform kurduk. Burada bilgilerimizi ve deneyimlerimizi de paylaşabileceğiz” dedi.

Ali Koç’un bu girişime nasıl tepki vereceği merak konusu. Özil’in bir süredir sahalardan uzak olması ve döneceği tarihin belirsizliği dikkat çekiyor. Belinde ağrılar olduğu gerekçesiyle devre arası kampını da kaçıran Özil, ligin ikinci yarısına henüz başlayamadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP