reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Göztepe – Galatasaray maçının ardından neler yaşandı?

Göztepe – Galatasaray maçının ardından neler yaşandı?

Göztepe ile Galatasaray arasında olaylı ve uzun süre unutulmayacak bir maç oynanmıştı. Maçın bitimiyle saha içi karışmış, bazı oyuncular birbirine girmişti. Güçlükle ayrılan oyuncuların gerginliğinin çıkış tüneline ve soyunma odasına da taşındığı ortaya çıktı.

ABONE OL
23 Şubat 2022 11:06
Göztepe – Galatasaray maçının ardından neler yaşandı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göztepe – Galatasaray maçında saha içinde yaşanan gerginlikler çıkış tüneli ve soyunma odasına da taşındı. Kameralara yansımayan bölgelerde arbede devam etti. Göztepeli oyuncuların hedefinde ise özellikle Mostafa Mohamed vardı.

Göztepe’de Di Santo, tünelde Mostafa Mohamed’e saldırdı. İrfan Can Eğribayat’ın hedefinde de Mostafa vardı. Gerekçe ise Mostafa’nın bir İrfan Can’ın degajını geciktirmek için onu engellemeye çalışması olarak gösterildi. Mostafa ile İrfan Can, maç içerisinde de bu sebepten gerginlik yaşamış ve Mısırlı forvet sarı kart görmüştü.

Mostafa’nın da hayli gergin olduğu ve kendisine saldırmaya çalışan Göztepelilere karşılık verdiği öğrenildi. Semih Kaya ve Fernando Muslera, takım arkadaşlarını sakinleştirerek soyunma odasına götürdü.

İki takımın soyunma odası koridorları arasına ise bu olay sonrası çevik kuvvet polisi konuldu. Çıkan arbede sonrasında ise Jahovic isyanı ile soyunma odası koridorlarını inletti.

Tecrübeli futbolcu, hakem Arda Kardeşler ve yardımcılarına dönerek soyunma odası tünelinde “Adalet istiyoruz ya! Operasyon yapıyorsunuz. Galatasaray’ı kurtarma operasyonu. Biraz adaletli olun” diye bağırdı. Göztepeli futbolculardan Atınç da takım arkadaşına benzer ifadeler ile hakemlere tepki gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP