reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
BERNA, SURVIVOR HAYALLERİNE VEDA ETTİ

BERNA, SURVIVOR HAYALLERİNE VEDA ETTİ

Survivor All Star'da eleme adayları Ünlüler takımından Barış, Mert ve Adem, Gönüllüler takımından ise Evrim ve Berna olmuştu. Hızlandırılmış elemeler devam ederken Survivor macerası biten isim, 16 Mart akşamı yayınlanan Survivor'un yeni bölümünde açıklandı. Berna yarışmaya veda etti.

ABONE OL
17 Mart 2022 11:13
BERNA, SURVIVOR HAYALLERİNE VEDA ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlığını kaybeden ünlülerde yapılan oylamada, ismi en fazla yazılan Mert, ilk eleme adayı oldu. Survivor’da ikinci dokunulmazlığı da kaybeden ünlüler takımındaBarış Murat Yağcı haftanın ikinci eleme adayı oldu. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise gönüllüler oldu. Konseyde yapılan oylamada Berna ve Evrim’in isimleri eşit sayıda yazıldı. Böylece iki yarışmacı birden elemeye kaldı. Son eleme adayını ise ünlüler takımında performans birincisi olan Perviz belirledi. Survivor Perviz, haftanın 5. eleme adayı olarak Adem’in adını söyledi.

Survivor’da birleşme partisi öncesinde toplu SMS oylaması yapılmıştı. Mart sonundaki partiye kadar geçerli olacak oylama sonuçlarına göre Evrim, Barış, Mert, Berna ve Adem arasından en az oyu alan yarışmacı Berna Keklikler oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP