reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Akdeniz’de deprem meydana geldi

Akdeniz’de deprem meydana geldi

ABONE OL
20 Nisan 2022 15:41
Akdeniz’de deprem meydana geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 yıl önce Selvet Su Deniz ile evlenen Erdem Baş, kızı Vera’yı kucağına aldı. 44 yaşında baba olan Seksenler dizisinin yıldızı, mutluluğunu, “Bana babalığı nasip eden Allah’a şükürler olsun” sözleriyle dile getirdi.

Ayrılsak da Beraberiz, Zor Baba, Ali Ayşe’yi seviyor gibi dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Erdem Baş, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde oynuyor. 2016 yılında Selvet Su Deniz ile nikah masasına oturan Baş, bugün ilk bebeğini kucağına aldı.

“BABALIK HEYECANI YAŞATAN ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN”

Babalık heyecanı yaşayan oyuncu, Twitter hesabından bebeğiyle olan fotoğrafını “Baba oldum” notuyla paylaştı. Erdem Baş daha sonra da Instgram hesabından Vera adını verdiklerini kızını kucağına aldığı ilk anı paylaştı. Büyük bir mutluluk yaşayan ünlü isim duygularını şu sözlerle anlattı: “İlk karşılaşmamız.. Nazım’ın Vera’sı değil artık Erdem’in Vera’sı anılsın. Canım kızım. Bana babalığı nasip eden Allah’a şükürler olsun. Kızıma ve eşime çok teşekkür ederim bana bu duyguyu yaşattığınız için. Güzel karım ve tatlı kızım, ikinizi de çok seviyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP