reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Sonunda! Kaan Ayhan transferi tamam: Beklenen haber geldi

Sonunda! Kaan Ayhan transferi tamam: Beklenen haber geldi

ABONE OL
21 Nisan 2022 13:57
Sonunda! Kaan Ayhan transferi tamam: Beklenen haber geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun süredir adı Süper Lig devleriyle anılan Kaan Ayhan, sezon sonu rotasını Türkiye’ye çeviriyor. Kaan Ayhan için Trabzonspor ve Beşiktaş transferi bitirmek için kıyasıya yarışıyor. Abdullah Avcı faktörüyle Milli oyuncu Karadeniz ekibinin yolunu tutacağa benziyor.

Milli futbolcu Kaan Ayhan, sezon sonunda Süper Lig’in yolunu tutuyor. 27 yaşındaki savunmacı için Trabzonspor ve Beşiktaş kıyasıya rekabet halinde.KAAN AYHAN SÜPER LİG’E GELİYORAbdullah Avcı’nın Trabzonspor yönetimine yaptığı yoğun baskı transferde Karadeniz ekibini bir adım önde tutuyor. Beşiktaş’ta ise düşecek olan yabancı sınırı Türk oyuncuların önemini arttırırken, Ahmet Nur Çebi yönetimi savunmada birçok mevkide oynayabilen Kaan Ayhan için şartları zorlamayı planlıyor.SÖZLEŞMESİ 2024’TE BİTİYOR

2020 yazında İtalya’nın Sassuolo takımına 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Kaan Ayhan, burada istediği gibi forma şansı bulmakta zorlanıyor. Kaan bu sezon da birçok maçta yedek soyunurken, süre aldığı maçlarda da 90 dakika oynamakta zorlandı. Milli futbolcu bu yüzden ayrılmaya sıcak bakıyor.

MENAJERİYLE KONTAK KURULDU

Hem stoperde hem de bek pozisyonunda forma giyebilen Kaan için Abdullah Avcı bizzat devreye girdi. Oyuncuyla temas kuran başarılı hoca, Şampiyonlar Ligi faktörüyle ikna peşinde. Beşiktaş ise Güven Yalçın, Can Bozdoğan, Salih Uçan ve Kenan Karaman’ın da menajeri olan Kaan Ayhan’ın menajeri Ersin Akan ile temas kurarak bu transferi bitirmek istiyor.

Kaan Ayhan’ın gönlünün Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Trabzonspor’dan yana olduğu ve sezon sonu kesin olarak bir bu iki takımdan birine imza atacağı bilgisine ulaşıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP