reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Ve Okan Buruk için beklenen teklif yapıldı! Adım adım imzaya

Ve Okan Buruk için beklenen teklif yapıldı! Adım adım imzaya

ABONE OL
21 Nisan 2022 12:42
Ve Okan Buruk için beklenen teklif yapıldı! Adım adım imzaya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okan Buruk’un Galatasaray ısrarı devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’yi de reddeden Okan Buruk, Galatasaray için pusuda. Öte yandan Sarı-Kırmızılı taraftarlar sezon sonunu beklemeden takımı başarılı hocaya emanet etmek için sosyal medyada kampanyalar yürütmeye devam ediyor.

Okan Buruk, Galatasaray için tüm taliplerini bir bir reddetmeye devam ediyor. Muhabir Mehmet Özcan’ın ‘istihbarat’ olarak paylaştığı bilgiye göre Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin teknik direktör adaylarından biri de Okan Buruk.

OKAN BURUK İÇİN HULL CITY İDDİASI

Gelecek sezon hedefini İngiltere Premier Lig olarak belirleyen ve Şota Arveladze’den memnun olmayan Hull City’nin iki teknik direktör adayından birinin Okan Buruk olduğu iddia edildi. Mehmet Özcan’ın haberine göre Acun Ilıcalı, Okan Buruk’un yanı sıra Vincenzo Montella’yı da aday olarak belirledi.

OKAN BURUK, GALATASARAY İÇİN TÜM TEKLİFLERİ REDDEDİYOR

Ancak Okan Buruk, Acun Ilıcalı’nın bu ilgilisini -Galatasaray’dan teklif beklediği gerekçesiyle- kibar bir dille geri çevirdi. Hatırlanacağı üzere Okan Buruk, Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe Sportif Direktörü olduğu dönemde Sarı-Lacivertlilerden gelen teklifi ‘Galatasaray kariyerimi riske atamam’ diyerek reddetmişti.

ACUN ILICALI İLE HULL CITY MAÇINI İZLEMİŞTİ

Öte yandan Acun Ilıcalı ile Okan Buruk, şubat ayı başında Hull City’nin Derby County ile oynadığı maçı tribünde birlikte takip ederek transfer dedikodularının fitilini ateşlemişti.

Bu arada Galatasaraylı taraftarlar da Okan Buruk’un sezon bitmeden ve daha fazla geç kalınmadan takımın başına getirilmesini istiyor. Sarı-Kırmızılılar sosyal medyada Okan Buruk lehine yüzlerce paylaşım yaparken başarılı teknik direktörün en doğru tercih olduğu yönünde mesajlar veriliyor.

Kariyerinde bir Süper Lig kupası, bir de Türkiye Kupası bulunan Okan Buruk, 29 Ocak 2021 tarihinde Başakşehir’den ayrıldığından beri boşta. 48 yaşındaki Okan Buruk, birçok teklif almasına rağmen Galatasaray fırsatını tepmemek adına tüm teklifleri geri çevirmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP