reklam
reklam
World Press Federation
World Press Federation
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atatürk Havalimanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atatürk Havalimanı açıklaması

ABONE OL
18 Mayıs 2022 14:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atatürk Havalimanı açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

       Atatürk Havalimanı’na yapılacak millet bahçesi tartışmalarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethinin Atatürk Havalimanı’nda kutlanacağını söyledi. İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğiyle ilgili de çok net mesajlar veren Erdoğan’ın gündeminde, muhalefetin SADAT çıkışı da vardı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:
19 Mayıs milletimizin şartların en zor olduğu dönemde bile kendi yolunu çizme iradesinin göstergesidir. Şanı, şerefi, gururu da milletimize aittir. Gazi Mustafa Kemal Paşa başta olmak üzere, şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum.

                                BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ

     Dünyada deniz üzerinde 5 tane havalimanı var. 2 tanesi bizim ülkemizde. Her ne kadar bazı gafiller bu havalimanına kulp takmaya kalksa da biz milletimizin sevincini gördük. Böyle bir açılış bizim için gurur verici oldu.

                                2023 YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Ülkemiz için, bizim için 2023 bir final değil, yeni bir başlangıç olacaktır. Esasen AK Parti’nin kazandığı her seçim böyle bir başlangıçtır. 2023 seçimleri de büyük ve güçlü Türkiye’nin kilit taşı olacaktır. Türkiye’yi istikrarsızlık batağına sürükleme çabalarını sandığa gömdük, darbelere ve maşalarına cevabımızı 2018 seçimlerinde verdik.

                             YALAN, İFTİRA, YÜZSÜZLÜK…

Bölgemizde en çok sorun yaşadığımız devletlerden birinin başkanı Türkiye’de iktidarı değiştirmek için beraber çalıştıkları çevreler olduğunu söylemişti. Yalanı, iftirayı, tehdidi ve yüzsüzlüğü siyaset diye pazarlananların cesaretleri giderek artıyor.

SADAT İLE HİÇBİR ALAKAM YOK

         SADAT 2012 yılında savunma alanında kurulan bir şirket. Sömürge altında kalmış devletlere ilişkin çalışmalar yapıyor. CHP’nin başındaki zat önünde bir sebep yokken binanın önüne gidiyor. Tüm kalbimle diyorum ki başaramayacaksınız. SADAT yöneticileri ile yakından uzaktan hiçbir alakam olmadığı halde bunun,  şu anda kullandığımız oluşum olduğunu söyleyecek kadar kadar terbiyesizleşiyor. Bay Kemal ne dersen de yalanla yatıp yalanla kalkıyorsun. Bu yalanların da tutmayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP